I
Incomming
Gast
Hi guys,
Ik ben een van de vele NLers die regelmatig barbecued, er niks van weet en toch een beetje de fancy kok wil uithangen
Onder andere door de reviews op dit forum afgelopen weekend bij de Gamma een Weber 57cm GBS Master Touch (crimson red) aangeschaft voor ?230. Niet gek op zich.
Ik heb daar nog wel een mening over, maar die geef ik ergens anders bij materialen wel oid.
Het plan is om gewoon te starten met de standaard lapjes en stokjes, als dat goed gaat ga ik in de receptenhoek kijken.
Ciao!
Simon
Ik ben een van de vele NLers die regelmatig barbecued, er niks van weet en toch een beetje de fancy kok wil uithangen
Onder andere door de reviews op dit forum afgelopen weekend bij de Gamma een Weber 57cm GBS Master Touch (crimson red) aangeschaft voor ?230. Niet gek op zich.
Ik heb daar nog wel een mening over, maar die geef ik ergens anders bij materialen wel oid.
Het plan is om gewoon te starten met de standaard lapjes en stokjes, als dat goed gaat ga ik in de receptenhoek kijken.
Ciao!
Simon