Beef en Steak

Even voorstellen.

dikkemiel

Vuurmaker
Berichten
80
Hallo grillmasters,

Mijn naam is Rick.

44jr, getrouwd en vader van 2 kinderen (3 en 6jr)

We wonen in Harmelen en als het even kan brandt de Q iedere week.

Inmiddels enkele jaren in het bezit van een Weber Performer Deluxe GBS waar ik naar tevredenheid Pulled Pork, Ribs, etc op maak.

Op dit moment ben ik me aan het ori?nteren om in de loop van komende zomer een kamado aan te schaffen.
Op dit moment gaat mijn voorkeur uit naar een Big Joe 2017.

Ik heb hier al het 1 en ander zitten meelezen wat me geholpen heeft bij de Pulled Pork en zal zelf ook nog wel eens een verslagje schrijven.

Groetjes, Rick.

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

 
Welkom Rick
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Welkom hier Rick  :)
 
Welkom hier Rick.
Groeten Rick  B-)
 
Welkom Rick.

Verstuurd vanaf mijn SM-T533 met Tapatalk

 
Welkom!
 
Welkom bij het genootschap Rick.
Kamado Joe maakt hele goede BBQ's
 
Ewald zei:
Welkom bij het genootschap Rick.
Kamado Joe maakt hele goede BBQ's
Na het doen van een workshop bij HarlemBBQ ben ik tot de conclusie gekomen dat de BigJoe toch wel erg groot is.
Toch maar eens kijken naar een Classic II.
Om ruimte te maken, ook financieel, maar even zoeken naar een nieuw baasje voor mijn Weber Performer De luxe.
Wordt vervolgd.

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

 
dikkemiel zei:
Ewald zei:
Welkom bij het genootschap Rick.
Kamado Joe maakt hele goede BBQ's
Na het doen van een workshop bij HarlemBBQ ben ik tot de conclusie gekomen dat de BigJoe toch wel erg groot is.
Toch maar eens kijken naar een Classic II.

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

Classic II, een zeer degelijke BBQ.
 
Welkom bij het genootschap :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan