Goedemorgen,
Omdat ik nu al een paar maanden aan het mee lezen ben mezelf nu toch maar eens aangemeld om echt mee te kunnen praten.
Ik ben 38 en met vrouw en kind woon ik in Almere. ergens aan het begin van dit jaar ben ik actiever gaan bbqen op m'n 47 cm Weber. Regelmatig stonden er burgers, moinkballs pulled pork etc op het menu.
Omdat ik toch vaak meer low&slow bezig heb ik afgelopen week een 200 liter vat gehaald en ben nu bezig met de resterende benodigdheden te bestellen. En omdat ik wel van een beetje rommelen hou ben komt er ook een zelfbouw PID op. Ik zal dat topic snel vullen met nog wat vragen.
Grt,
Marco
Omdat ik nu al een paar maanden aan het mee lezen ben mezelf nu toch maar eens aangemeld om echt mee te kunnen praten.
Ik ben 38 en met vrouw en kind woon ik in Almere. ergens aan het begin van dit jaar ben ik actiever gaan bbqen op m'n 47 cm Weber. Regelmatig stonden er burgers, moinkballs pulled pork etc op het menu.
Omdat ik toch vaak meer low&slow bezig heb ik afgelopen week een 200 liter vat gehaald en ben nu bezig met de resterende benodigdheden te bestellen. En omdat ik wel van een beetje rommelen hou ben komt er ook een zelfbouw PID op. Ik zal dat topic snel vullen met nog wat vragen.
Grt,
Marco