S
scratch
Gast
Hallo Allemaal,
Mijn naam is Sander, 44 Jaren jong , getrouwd en 2 kinderen.
eigenlijk altijd al een vleesliefhebber geweest, maar zeker de laatste Jaren ben in een goed stuk (en goed bereid stuk vlees) steeds meer gaan waarderen.
vorige week een 21" kamado aangeschaft, ben wezen kijken voor een BGE, maar deze viel toch echt buiten mijn budget.
De redden om een kamado aan te schaffen is eigenlijk het slow cooking geweest, met deze hoop ik het vlees nog beter tot zijn recht te laten komen.
meteen begonnen met spareribs, lekker gemarineerd, toen 3 uren laten garen op 100-110 graden, uurtje in folie en daarna nog even grillen... man o man... wat was dat perfect gegaard... beetje jammer alleen dat het een zoutbom was, de slager was wat uitgeschoten met het zout tijdens het pekelen..
maar goed!, hoop op deze site leuke tips and tricks te krijgen!
Mijn naam is Sander, 44 Jaren jong , getrouwd en 2 kinderen.
eigenlijk altijd al een vleesliefhebber geweest, maar zeker de laatste Jaren ben in een goed stuk (en goed bereid stuk vlees) steeds meer gaan waarderen.
vorige week een 21" kamado aangeschaft, ben wezen kijken voor een BGE, maar deze viel toch echt buiten mijn budget.
De redden om een kamado aan te schaffen is eigenlijk het slow cooking geweest, met deze hoop ik het vlees nog beter tot zijn recht te laten komen.
meteen begonnen met spareribs, lekker gemarineerd, toen 3 uren laten garen op 100-110 graden, uurtje in folie en daarna nog even grillen... man o man... wat was dat perfect gegaard... beetje jammer alleen dat het een zoutbom was, de slager was wat uitgeschoten met het zout tijdens het pekelen..
maar goed!, hoop op deze site leuke tips and tricks te krijgen!