F
FenS
Gast
Hallo,
Bij deze stel ik me even voor. Heb twee weken geleden een stoker/smoker gekocht en heb hem na het inbranden vorige week voor de eerste keer gebruikt.
Vooral erg wennen om indirect je vlees te bereiden. Morgen gaan we opnieuw beginnen. Ik heb de satemarinade van danbras al gevonden. Gezien alle topics hierover moet dit de sate zijn. Ik ga in ieder geval eerst wat oefeen en hoop hier wat recepten op te halen. als ik wat verder ben ga ik me hier ook aan wagen om recepten achter te laten
Groeten FenS
Bij deze stel ik me even voor. Heb twee weken geleden een stoker/smoker gekocht en heb hem na het inbranden vorige week voor de eerste keer gebruikt.
Vooral erg wennen om indirect je vlees te bereiden. Morgen gaan we opnieuw beginnen. Ik heb de satemarinade van danbras al gevonden. Gezien alle topics hierover moet dit de sate zijn. Ik ga in ieder geval eerst wat oefeen en hoop hier wat recepten op te halen. als ik wat verder ben ga ik me hier ook aan wagen om recepten achter te laten
Groeten FenS