BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

R

rukrom

Gast
Hallo, ik ben Ruud de Krom en sinds gisteren lid van de club. BBQ-en was ik al mee bekend, maar dan van het soort: kolen, rooster, vlees en opschieten...
Door een collega in de wereld van low and slow terecht gekomen en andere vormen van vuur en rook. Volgens mij slaapt hij op een BBQ rooster! Deze man is niet te houden :) Vorige week de eerste Picanha erop en eergisteren met de DO aan de slag: Coq au vin. Ben in het bezit van een Weber 57 GBS en verwacht vanmiddag de WGA binnen te krijgen, want we moeten ook op vakantie...
Veel plezier en groeten
Ruud
 
hoi Ruud,
welkom bij dit edele genootschap
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
rukrom zei:
Hallo, ik ben Ruud de Krom en sinds gisteren lid van de club. BBQ-en was ik al mee bekend, maar dan van het soort: kolen, rooster, vlees en opschieten...
Door een collega in de wereld van low and slow terecht gekomen en andere vormen van vuur en rook. Volgens mij slaapt hij op een BBQ rooster! Deze man is niet te houden :) Vorige week de eerste Picanha erop en eergisteren met de DO aan de slag: Coq au vin. Ben in het bezit van een Weber 57 GBS en verwacht vanmiddag de WGA binnen te krijgen, want we moeten ook op vakantie...
Veel plezier en groeten
Ruud

Moet een mafkees zijn Ruud, hou je die vogel een beetje aan het werk?  ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan