MR. MEAT
Tondelzoeker
- Berichten
- 6
Goedenavond,
Wat ik zelf ook wel zo netjes vind, en hier ook vriendelijk gevraagd wordt zonder dwang, is even jezelf kort voorstellen.
Als slager en kok, en zoon van een slager, is de liefde voor mooi vlees en mooi vlees op de BBQ, er met de paplepel ingegoten, of kan ik beter zeggen met de vleeshaak ingetrokken
.
Bbq-en deed ik al dus geruime tijd. Van allerlei soorten bbq's al versleten. Maar sinds twee weken nu dan ook in het trotse bezit van een Kamado bbq. Na lang wikken en wegen gekozen voor een Bastard. En wel de Bastard VX large.
Ik hoop hier op het forum nog wat leuke ideeën en tips te kunnen vinden om mijn bbq kennis nog wat te verrijken.
Groeten MR. MEAT
Wat ik zelf ook wel zo netjes vind, en hier ook vriendelijk gevraagd wordt zonder dwang, is even jezelf kort voorstellen.
Als slager en kok, en zoon van een slager, is de liefde voor mooi vlees en mooi vlees op de BBQ, er met de paplepel ingegoten, of kan ik beter zeggen met de vleeshaak ingetrokken

Bbq-en deed ik al dus geruime tijd. Van allerlei soorten bbq's al versleten. Maar sinds twee weken nu dan ook in het trotse bezit van een Kamado bbq. Na lang wikken en wegen gekozen voor een Bastard. En wel de Bastard VX large.
Ik hoop hier op het forum nog wat leuke ideeën en tips te kunnen vinden om mijn bbq kennis nog wat te verrijken.
Groeten MR. MEAT