JohnK
Vuurmaker
- Berichten
- 62
Mijn naam is John Kranendonk, 44 jaar uit Hoogeveen en fervent levensgenieter en daar hoort dus koken en ehhh ?drinken? (malts, mooie triple etc).
Jarenlang gekookt op een gasBBQ, maar sinds ik ruim anderhalf jaar geleden weer eens ouderwets Cuede over hout kreeg ik het virus wel te pakken. Dus sinsdien cuen we er vrolijk op los op een W47, een Smokey Joe en bij een maat op de W57. Sinds vorig jaar een houten wijnton omgebouwd tot een eerste visroker en ook dat bevalt uitstekend.
Momenteel zit ik te dubben hoe verder te gaan?. Een (US) smoker, of toch sparen voor een goede keramische BBQ om mij eens te storten op briskets, pulled pork en meer van dat mooie low&slow vlees. Het is mijn ambitie ooit ook eens te ruiken aan het wedstrijd BBQ?en, maar dat is nog een verre droom B-)
Jarenlang gekookt op een gasBBQ, maar sinds ik ruim anderhalf jaar geleden weer eens ouderwets Cuede over hout kreeg ik het virus wel te pakken. Dus sinsdien cuen we er vrolijk op los op een W47, een Smokey Joe en bij een maat op de W57. Sinds vorig jaar een houten wijnton omgebouwd tot een eerste visroker en ook dat bevalt uitstekend.
Momenteel zit ik te dubben hoe verder te gaan?. Een (US) smoker, of toch sparen voor een goede keramische BBQ om mij eens te storten op briskets, pulled pork en meer van dat mooie low&slow vlees. Het is mijn ambitie ooit ook eens te ruiken aan het wedstrijd BBQ?en, maar dat is nog een verre droom B-)