BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen SanderJ (Groningen)

Sungrunjoe

Tondelzoeker
Berichten
2
Beste bbq-meesters,

Ik ben Sander, Woon in de stad Groningen.
38 jaar en geheel nieuw in de wereld van de kamado. Na, af en toe op mijn gas weber in de zomer wat klaar gemaakt te hebben. Wil ik toch weer echt vuur 🔥.


Ik ben rond gaan kijken en er bleven uiteindelijk 3 kamado’s over. Basterd mooi zwart. Of geen egg of de kamado Joe 3.
Het is na veel wikken en wegen de kamado Joe 3 geworden. Toch achteraf altijd spannend of ik de juiste keuze heb gemaakt. Had de green egg niet beter geweest? Maar ik lees veel positiefs over de Joe 3.

Ik ben benieuwd welke gerechten ik als eerst zal gaan maken. Zijn er nog tips voor een goede slager in de stad?
Welk merk houtskool?

Zijn er ook nog tips als ik de
Kamado voor de eerste keer aan ga steken?

Kortom alle tips zijn welkom. Zodat de buurt zelfs op een mooie winterdag. De heerlijke geur kan ruiken als ik weer iets lekkers ga maken.

Foto’s volgen later nog wel 🔥
Fijne dag gewenst!!
 
Sander, welkom bij de club en veel plezier met je nieuwe barbecue.

Waar het bij alle barbecues om draait is dat je leert om ‘het vuur de baas’ te zijn.
Nu heb je mazzel dat is op een kamado goed te doen.

Hourskool zou ik eenvoudig houden, Dammers of Fire up

Gerecht een beenham, kost geen drol en kan wat hebben.

Succes
 
Welkom Sander,

Aan de kamado Joe ga je veel plezier beleven, het systeem met de halve roosters is fantastisch om mee te werken.
 
Welkom en veel leerplezier hier Sander!
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Er zijn nooit genoeg Sanders hier... welkom!

Veel plezier en inspiratie hier!
 
Welkom Sander. Mooi spul de Joe 3
Veel plezier hier

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Welkom en veel plezier.
 
Hoi Sander,
welkom bij het Genootschap.
 
Welkom Sander, veel BBQ-plezier!
Aan inspiratie voor leuke bereidingen is er op dit forum alvast geen gebrek.
 
Welkom bij het genootschap

nog effe rustig het forum doorspitten, genoeg tips te vinden
 
Terug
Bovenaan Onderaan