Hallo allemaal,
Als BBQ liefhebber kan het natuurlijk niet zo zijn dat je hier niet lid bent. Elke Google search komt elke keer hier uit, dus, hier ben ik dan.
Ricardo dus, uit Brunssum (Limburg).
Ik bbq op een weber master touch ingebouwd in een buitenkeuken. Tot nu toe altijd de standaard familie en vrienden bbq, hot and fast. Dit jaar heb ik me voorgenomen meer met low en slow te gaan doen en misschien een kamado erbij te kopen en een UDS te gaan bouwen voor de low en slow sessies.
Paar fotootje van de hardware en mijn 1e low and slow succes:
Als BBQ liefhebber kan het natuurlijk niet zo zijn dat je hier niet lid bent. Elke Google search komt elke keer hier uit, dus, hier ben ik dan.
Ricardo dus, uit Brunssum (Limburg).
Ik bbq op een weber master touch ingebouwd in een buitenkeuken. Tot nu toe altijd de standaard familie en vrienden bbq, hot and fast. Dit jaar heb ik me voorgenomen meer met low en slow te gaan doen en misschien een kamado erbij te kopen en een UDS te gaan bouwen voor de low en slow sessies.
Paar fotootje van de hardware en mijn 1e low and slow succes: