Hallo bbq fanaten,
Ik ben Pim en woon in De Lutte, Twente bij Oldenzaal in de buurt. Ik bbq nog niet eens zolang een jaar of 5 sinds de Corona tijd toen het allemaal wat minder makkelijk ging om naar een restaurant te gaan. Ik besloot toen om het zelf wel te maken en het bbq virus was geboren. Eerst op een Weber ketel maar al snel wou ik anders. Het werd een offset smoker. Lekker zalm roken, procereur, short ribs, entrecote en rib eyes en spare ribs enz. Later nog een koud rookkast gemaakt met een koud rook generator. Sommige dingen gaan naar mijn smaak goed andere dingen moeten beter kunnen. Besloten dat er toch een kamado moest komen en deze na veel onderzoek van het weekend besteld.
Ik hoop hier een hoop tips en lekkere recepten te vinden. En om te lezen hoe jullie bepaalde dingen doen.
Ik ben Pim en woon in De Lutte, Twente bij Oldenzaal in de buurt. Ik bbq nog niet eens zolang een jaar of 5 sinds de Corona tijd toen het allemaal wat minder makkelijk ging om naar een restaurant te gaan. Ik besloot toen om het zelf wel te maken en het bbq virus was geboren. Eerst op een Weber ketel maar al snel wou ik anders. Het werd een offset smoker. Lekker zalm roken, procereur, short ribs, entrecote en rib eyes en spare ribs enz. Later nog een koud rookkast gemaakt met een koud rook generator. Sommige dingen gaan naar mijn smaak goed andere dingen moeten beter kunnen. Besloten dat er toch een kamado moest komen en deze na veel onderzoek van het weekend besteld.
Ik hoop hier een hoop tips en lekkere recepten te vinden. En om te lezen hoe jullie bepaalde dingen doen.