- Berichten
- 29
Hey allemaal,
Na jaren een luie bbq-er te zijn geweest met een gasbbq ben ik overgegaan op een kleine kamado van de MARKO van het merk Vision.
Tevens heb ik een vraagje of iemand hiermee ervaring heeft. Ik kan nl. nergens accessoires vinden voor deze kamado.
Wbt luiheid valt het werken met een kamado erg mee. Gewoon voor het boodschappen even aansteken. Als ik terug ben is ie op de juiste temperatuur en garen maar!!
Tevens ben ik van beroep chef-kok en kan ik mijn beroep skills prima gebruiken op de egg.
Hard afgrillen en laten rusten bij een steak. Zacht garen indirect bij een stuk beenham of buikspek. Allemaal technieken die ik in mijn professionele keuken ook gebruik maar dan via andere vuurbronnen of met een sousvide apparaat.
Dus mijn conclusie is.... de kamado is helemaal mijn ding!
En ga met veel plezier deelnemen aan het genootschap.
Groet,
Ray
Luie
Na jaren een luie bbq-er te zijn geweest met een gasbbq ben ik overgegaan op een kleine kamado van de MARKO van het merk Vision.
Tevens heb ik een vraagje of iemand hiermee ervaring heeft. Ik kan nl. nergens accessoires vinden voor deze kamado.
Wbt luiheid valt het werken met een kamado erg mee. Gewoon voor het boodschappen even aansteken. Als ik terug ben is ie op de juiste temperatuur en garen maar!!
Tevens ben ik van beroep chef-kok en kan ik mijn beroep skills prima gebruiken op de egg.
Hard afgrillen en laten rusten bij een steak. Zacht garen indirect bij een stuk beenham of buikspek. Allemaal technieken die ik in mijn professionele keuken ook gebruik maar dan via andere vuurbronnen of met een sousvide apparaat.
Dus mijn conclusie is.... de kamado is helemaal mijn ding!
En ga met veel plezier deelnemen aan het genootschap.
Groet,
Ray