Beef en Steak

even uitpakken: BBQ vlees & vis mix op mooie zomerdag in Juli 2013!

Prachtig gedaan Geert ! En die tonijn ziet er werkelijk heerlijk uit !
 
Mooie sessie en vooral die tonijn steak omnomnomnom wat ziet die er smakelijk uit zeg :)
 
150degrees zei:
Ziet er goed met al die veschillende soorten vlees en vis. De tonijn, doe je die net als een biefstukje?
Ja inderdaad, aan 2 kanten mooi dichtschroeien, afhankelijk van de dikte van de tonijnsteak ca 2 x 2 minuten, afhankelijk hoe "saignant" je het wilt.  Ik laat de tonijn vaak eerst op kamertemperatuur komen, maar ook met koude kern is het heerlijk.
En als de steak te groot is dan vooraf verkleinen en de rauwe tonijn op z'n Japans !
 
Ziet er bijzonder smakelijk uit
Leuk die verscheidenheid
Vis heb ik nog nooit gequed
Toch eens proberen
 
Terug
Bovenaan Onderaan