Thmsgulden
Sprokkelaar
- Berichten
- 34
Goedemiddag allemaal!
Ik ben erg benieuwd naar het volgende. Ik ben +- 3 jaar gepassioneerd aan het barbecue?n. Naar eigen tevredenheid heb ik mij voor het eerst het afgelopen jaar gewaagd aan o.a. pulled pork, ribs en brisket. Nu maak ik veel gerechten voor de 2e, 3e of 4e keer. Waar ik benieuwd naar ben, hoe evalueren jullie je barbecue gerechten? Ik bedoel, het is makkelijk gasten vragen naar de smaak van het gerecht, maar de eerste keer brisket was voor mij een hele ervaring. De smaak is uniek en moeilijk te vergelijken, met andere woorden, bij een volgende keer weet je beter wat je kan verwachten, maar dit hoeft niet te zeggen dat het de volgende keer ook beter ?s qua smaak of structuur.
Houden jullie bij hoe de smaak, de bark, de rub, de rook, de structuur, de tempratuur, de barbecue saus e.d. is? Is hier een makkelijke app voor? Schrijven jullie dit op? Geven jullie eigen gerechten een waardering? Uiteindelijk kan je natuurlijk pas perfectioneren op het moment dat je exact weet wat je wanneer gedaan hebt..
Ik ben erg benieuwd of- en hoe anderen dit doen.
Groeten!
Ik ben erg benieuwd naar het volgende. Ik ben +- 3 jaar gepassioneerd aan het barbecue?n. Naar eigen tevredenheid heb ik mij voor het eerst het afgelopen jaar gewaagd aan o.a. pulled pork, ribs en brisket. Nu maak ik veel gerechten voor de 2e, 3e of 4e keer. Waar ik benieuwd naar ben, hoe evalueren jullie je barbecue gerechten? Ik bedoel, het is makkelijk gasten vragen naar de smaak van het gerecht, maar de eerste keer brisket was voor mij een hele ervaring. De smaak is uniek en moeilijk te vergelijken, met andere woorden, bij een volgende keer weet je beter wat je kan verwachten, maar dit hoeft niet te zeggen dat het de volgende keer ook beter ?s qua smaak of structuur.
Houden jullie bij hoe de smaak, de bark, de rub, de rook, de structuur, de tempratuur, de barbecue saus e.d. is? Is hier een makkelijke app voor? Schrijven jullie dit op? Geven jullie eigen gerechten een waardering? Uiteindelijk kan je natuurlijk pas perfectioneren op het moment dat je exact weet wat je wanneer gedaan hebt..
Ik ben erg benieuwd of- en hoe anderen dit doen.
Groeten!