- Berichten
- 503
Ik snap ook niet goed hoe de NK, EK en WK barbequen tot zoiets gegroeid is.
De organisatie en juryleden zijn er duidelijk wel naar toe geevolueerd
Als eenmaal dat balletje aan het rollen is en de mooie bordjes met een bloemetje er op winnen prijzen, dan groeit iets van zelf die kant op.
Blijkbaar wil men dat uiteindelijk toch.
Maar noem het dan het NK, EK en WK outdoor koken of zo.
Ik vind altijd en eeuwig die 4 de zelfde stukken vlees ook niet zaligmakend, maar doe dan iets als
4 - 6 stukken vlees/vis/vogel
Saus op bord toegestaan, verder niets extra.
Dat vind ik bbq in wedstrijd verband
Thuis kun je er rustig soep/groente of taart op maken.
Maar of dat dan in wedstrijdverband moet.
Maar goed, de criteria blijft lastig, want in de USA is een vlekje op je doos of een scheef stukje
sla ook weer puntenaftrek. Heeft ook niets met het resultaat te maken eigenlijk.
De organisatie en juryleden zijn er duidelijk wel naar toe geevolueerd
Als eenmaal dat balletje aan het rollen is en de mooie bordjes met een bloemetje er op winnen prijzen, dan groeit iets van zelf die kant op.
Blijkbaar wil men dat uiteindelijk toch.
Maar noem het dan het NK, EK en WK outdoor koken of zo.
Ik vind altijd en eeuwig die 4 de zelfde stukken vlees ook niet zaligmakend, maar doe dan iets als
4 - 6 stukken vlees/vis/vogel
Saus op bord toegestaan, verder niets extra.
Dat vind ik bbq in wedstrijd verband
Thuis kun je er rustig soep/groente of taart op maken.
Maar of dat dan in wedstrijdverband moet.
Maar goed, de criteria blijft lastig, want in de USA is een vlekje op je doos of een scheef stukje
sla ook weer puntenaftrek. Heeft ook niets met het resultaat te maken eigenlijk.