BasBQ
Beef en Steak

Ervaringen smoking gun / rookpistool

 
 
 
 

Sjerome

Stoker
Berichten
324
Hallo bbq-ers

voor kerst heb ik dit jaar een idee om wat met een smoking gun te gaan doen. Heeft iemand daar al ervaring mee en waar moet ik op letten bij de aanschaf
Ik gebruik het voor bijgerechten. Een zalm heb ik al koud gerookt in de vriezer liggen. Voor dat soort werk denk ik niet veel te hebben aan zo’n pistool.
 
Ik heb er een en heb hem ook wel gebruikt, maar vind de rooksmaak die je aan het product geeft minimaal. Ik heb geen bowl, misschien dat dat beter gaat, maar de tijd dat je product bloot staat aan de rook is minimaal. Het geeft wel een leuk effect bij het opdienen.
Ik kies nu voor de csg en dat geeft een aanzienlijk betere rooksmaak.
 
als je het echt wl gebruiken om koud te roken is het een miskoop, dan ben je beter af met een rookspiraal.

Als het enkel is voor het show effect, handig product.
 
Terug
Bovenaan Onderaan