BasBQ
Beef en Steak

Er komt rook onder de deksel van mijn nieuwe weber master touch

J

J-W

Gast
Hoi iedereen,

Ik ben vandaag mijn nieuwe wmt aan het uitproberen met weber houtskool 😀,  maar nu komt er rook onder de deksel vandaan
De onderschuif staat half open en de bovenschuif een klein beetje.

Hoort dit, of moet ik mijn q terugbrengen.


Alvast bedankt,

J-W
 
heb ik ook en heeft geen negatieve gevolgen als resultaat. bij vaker gebruikt komt er een zwarte laag in je deksel wat een betere afdichting geeft.
 
Kan geen kwaad, dit wordt vanzelf minder door veel te gebruiken.
Het zal ook minder worden door de bovenste schuif helemaal te openen en de temperatuur te regelen met de onderste schuif
 
Ok? bedankt voor de reacties.

De BCC was lekker, alleen waren de pootjes nog niet gaar ( analoge thermometer was kaduuk), dus die heb ik nog een op de gril gelegd. Maar voor de rest was die heerlijk.

Dus ga ik vanavond op zoek naar een mooie digitale die draadloos op afstand af te lezen is.

Groetjes,

J-W
 
H? de J-W,

Jij dus ook hier. Ik hoop dat ik je op de camping goed het aangestoken met het bbq virus. ;-)

 
Terug
Bovenaan Onderaan