- Berichten
- 448
En omdat ik vakantie heb……..
Een lekkere flinke entrecote met haricot verts in ontbijtspek.
De entrecote,s rondom in de pezo en iedere kant drie minuten,voor t meisie wat langer want die houd niet van rood vlees
Na dat ik bij de Sligro Italiaanse kruidenboter kruiden(wat een zin!)vond hier een worst van gemaakt en een paar plakken in de stiller gedaan om de haricot verts in te bakken
Uiteraard de entrecote,s ondertussen lekker rusten onder ruim folie
Alles op het bordje en t braadvocht van de haricot verts niet vergeten en er rijkelijk overheen,zo slecht maar zo lekker!
En toen konden we aanschuiven,was weer heerlijk!
Voor morgen heb ik kippendij in de marinade liggen voor op de spiesen in de rotisserie,wat ik hier bij ga doen geen flauw idee dus wie wat lekkers weet.
En dan als laatste in m’n vakantie nog m’n buikspek die al 6 dagen in de koelkast ligt,die gaat er zondag op om te roken en als t goed is beginnen we dan t nieuwe jaar met m’n voor t eerst gemaakt bacon
Een lekkere flinke entrecote met haricot verts in ontbijtspek.
De entrecote,s rondom in de pezo en iedere kant drie minuten,voor t meisie wat langer want die houd niet van rood vlees
Na dat ik bij de Sligro Italiaanse kruidenboter kruiden(wat een zin!)vond hier een worst van gemaakt en een paar plakken in de stiller gedaan om de haricot verts in te bakken
Uiteraard de entrecote,s ondertussen lekker rusten onder ruim folie
Alles op het bordje en t braadvocht van de haricot verts niet vergeten en er rijkelijk overheen,zo slecht maar zo lekker!
En toen konden we aanschuiven,was weer heerlijk!
Voor morgen heb ik kippendij in de marinade liggen voor op de spiesen in de rotisserie,wat ik hier bij ga doen geen flauw idee dus wie wat lekkers weet.
En dan als laatste in m’n vakantie nog m’n buikspek die al 6 dagen in de koelkast ligt,die gaat er zondag op om te roken en als t goed is beginnen we dan t nieuwe jaar met m’n voor t eerst gemaakt bacon