BasBQ
Beef en Steak

Entrecote

 
 
 

Smokingwood

Pitmaster
Berichten
747
Heerlijke entrecotes, Beetje zout, snufje peper, 3 minuten per kant boven de kolen, nog even indirect naar de 55 graden en nog even laten rusten met een schijfje zelfgemaakte kruidenboter op de rug. Heerlijk!

IMG_20211017_174531.jpg


IMG_20211017_173935.jpg


IMG_20211017_173149.jpg


IMG_20211017_172855.jpg


IMG_20211017_165311.jpg
 
Lekker!
 
Goed vlees heeft ook helemaal niet zoveel nodig.
Het ziet er erg lekker uit!
 
Vlees van de grill smaakt gewoon beter. Nog foto’s van het cuisson?
 
Lekker stukje vlees. Zal zeker gesmaakt hebben.
 
  • Leuk
Waarderingen: Bram
Smakelijk hoor. Lekker kan gelukkig ook simpel zijn

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan