- Berichten
- 1.983
Vrouwlief was enigszins 'jaloers' op het mooie stukje vlees van de Maidenrun. Geen probleem natuurlijk dan doen we dat even dunnetjes over. B-)
De hele dag de Medium aan gehad enkel om te spelen met de temperatuur. Was erg leuk om te doen en zo kan je toch al snel het ??n en ander leren. Tegen de avond door met vlees.

2014-08-19 BGE Medium 02 by Bidle, on Flickr

2014-09-20 Porterhouse steak 01 by Bidle, on Flickr
Al snel een flink hoge temperatuur bereikt:

2014-09-20 Porterhouse steak 02 by Bidle, on Flickr

2014-09-20 Porterhouse steak 04 by Bidle, on Flickr
Dit keer dus met chimichurri uit een boek van Steven Raichlen:

2014-09-20 Porterhouse steak 03 by Bidle, on Flickr
En klaar om te smullen:

2014-09-20 Porterhouse steak 05 by Bidle, on Flickr

2014-09-20 Porterhouse steak 06 by Bidle, on Flickr
De hele dag de Medium aan gehad enkel om te spelen met de temperatuur. Was erg leuk om te doen en zo kan je toch al snel het ??n en ander leren. Tegen de avond door met vlees.

2014-08-19 BGE Medium 02 by Bidle, on Flickr

2014-09-20 Porterhouse steak 01 by Bidle, on Flickr
Al snel een flink hoge temperatuur bereikt:

2014-09-20 Porterhouse steak 02 by Bidle, on Flickr

2014-09-20 Porterhouse steak 04 by Bidle, on Flickr
Dit keer dus met chimichurri uit een boek van Steven Raichlen:

2014-09-20 Porterhouse steak 03 by Bidle, on Flickr
En klaar om te smullen:

2014-09-20 Porterhouse steak 05 by Bidle, on Flickr

2014-09-20 Porterhouse steak 06 by Bidle, on Flickr