- Berichten
- 257
Goedenavond lui,
Even getwijfeld of ik dit wel zou delen want heb het al vaak gemaakt (Entrecote) maar dit was zo lekker. Ik heb een superrecept voor Chimichurri gevonden in een bbq boek.
Eerst de entrecote indirect gegrild met een blokje rookhout en daarna op hoog vuur afgegrild. Groene asperges met olijfolie en zout als groenten. En een salade van sla, zilverui, tomaat en slasaus als side.
De entrecote in plakjes gesneden met de chimichurri er over heen.
De chimichurri: ik ben erachter dat een nachtje in de koelkast wonderen doet. Veel meer smaak en wat minder knoflookoverheersing.
Bij deze het recept:
Even getwijfeld of ik dit wel zou delen want heb het al vaak gemaakt (Entrecote) maar dit was zo lekker. Ik heb een superrecept voor Chimichurri gevonden in een bbq boek.
Eerst de entrecote indirect gegrild met een blokje rookhout en daarna op hoog vuur afgegrild. Groene asperges met olijfolie en zout als groenten. En een salade van sla, zilverui, tomaat en slasaus als side.
De entrecote in plakjes gesneden met de chimichurri er over heen.
De chimichurri: ik ben erachter dat een nachtje in de koelkast wonderen doet. Veel meer smaak en wat minder knoflookoverheersing.
Bij deze het recept: