Beef en Steak

Entrecote braadstuk

  • Onderwerp starter Onderwerp starter haka
  • Startdatum Startdatum
H

haka

Gast
Beste mensen,

Ik wil voor morgen een stuk entrecote van 1 kg in zijn geheel op de BBQ doen. Nu zie ik wel veel recepten van steaks, maar niet zoveel van een heel braadstuk. Heeft iemand een goed idee voor een goed rub of marinade? En welke kerntemperatuur kan ik het beste aanhouden voor medium rare? Dank voor het lezen!
 
Op 48 eraf en dan afgrillen zoals picanha; top! 10 min laten rusten in alufolie en dan is hij medium-rare. Ongeveer :D
Qua kruiden heb ik een oliefolie met o.a. tijm en ui mengsel waarmee ik hem insmeer. Beetje kruidenboter erbij serveren en aanvallen maar!
 
Dank voor jullie reacties! Perfect gelukt, 55 graden kern....
 
haka zei:
Dank voor jullie reacties! Perfect gelukt, 55 graden kern....

heb je een foto toevallig?
 
Terug
Bovenaan Onderaan