- Berichten
- 2.763
Vandaag spareribs gemaakt na een recept van Frits 
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=10.0
Ingredi?nten voor de rub
1 eetlepel rietsuiker
1 eetlepel paprikapoeder
1 eetlepel zout
1 theelepel mosterdpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel gemalen zwarte peper
Voor de tijgergarnalen marinade
3 eetlepels olijfolie
1,5 eetlepel honing
1,5eetlepel chilisaus
1 eetlepel limoensap
2 eetlepels peterselie
En een beetje vijf kruiden poeder
(Dit komt van bbq-helden.nl )
Verder vertellen de foto?s het wel .
		
		
	
	
		 
	
De garnalen laten ontdooien en het kiphaasjes even in de marinade
		 
	
De garnalen schoon gemaakt
		 
	
De garnalen voor een 1,5 uur in de marinade
		 
	
Garnalen aan de spies
		 
	
De spareribs en de kruiden
		 
	
Vlies eraf halen
		 
	
Rub erop en er in laten trekken voor een paar uur
		 
	
Spareribs op de bbq op ongeveer 155 graden rooster voor een 90 minuten
		 
	
Na 90 minuten
		 
	
Glaze erop en nu nog een 15 minuten erop
		 
	
Garnalen en kiphaasjes erop
		 
	
Garnalen kiphaasjes klaar
		 
	
Op het bord met patat uit airfryer en salade erbij
		 
	
En was het geslaagd yep het was heerlijk de gasten vonden het ook goed .
En ik vond dat het mooi liep zodat alles tegelijk klaar was .
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
	
		
			
		
		
	
				
			http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=10.0
Ingredi?nten voor de rub
1 eetlepel rietsuiker
1 eetlepel paprikapoeder
1 eetlepel zout
1 theelepel mosterdpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel gemalen zwarte peper
Voor de tijgergarnalen marinade
3 eetlepels olijfolie
1,5 eetlepel honing
1,5eetlepel chilisaus
1 eetlepel limoensap
2 eetlepels peterselie
En een beetje vijf kruiden poeder
(Dit komt van bbq-helden.nl )
Verder vertellen de foto?s het wel .
 
	De garnalen laten ontdooien en het kiphaasjes even in de marinade
 
	De garnalen schoon gemaakt
 
	De garnalen voor een 1,5 uur in de marinade
 
	Garnalen aan de spies
 
	De spareribs en de kruiden
 
	Vlies eraf halen
 
	Rub erop en er in laten trekken voor een paar uur
 
	Spareribs op de bbq op ongeveer 155 graden rooster voor een 90 minuten
 
	Na 90 minuten
 
	Glaze erop en nu nog een 15 minuten erop
 
	Garnalen en kiphaasjes erop
 
	Garnalen kiphaasjes klaar
 
	Op het bord met patat uit airfryer en salade erbij
 
	En was het geslaagd yep het was heerlijk de gasten vonden het ook goed .
En ik vond dat het mooi liep zodat alles tegelijk klaar was .
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		
 
 
		
 
 
		 
 
		