Wel vaker rosbief gemaakt maar nooit op de bbq en nooit gemarineerd in rode wijn dus...
Hier net uit de marinade na 4 uur in de vacuvin schaal.
Op de bbq
Paddenstoelen saus erbij gemaakt
Piepers met verse groene kruiden uit de tuin
En na 50 minuten 48 graden; ingepakt in folie tot 55 graden. Volgende keer iets korter werd met iets grijs onderaan. Maar heerlijk gegeten!!
En het beste nieuws.... Morgen de andere helft klaar maken 8)
![pajage6u.jpg](http://img.tapatalk.com/d/14/07/07/pajage6u.jpg)
Hier net uit de marinade na 4 uur in de vacuvin schaal.
Op de bbq
![e6eda3eg.jpg](http://img.tapatalk.com/d/14/07/07/e6eda3eg.jpg)
![mypu6y6y.jpg](http://img.tapatalk.com/d/14/07/07/mypu6y6y.jpg)
Paddenstoelen saus erbij gemaakt
Piepers met verse groene kruiden uit de tuin
![uqezaru4.jpg](http://img.tapatalk.com/d/14/07/07/uqezaru4.jpg)
En na 50 minuten 48 graden; ingepakt in folie tot 55 graden. Volgende keer iets korter werd met iets grijs onderaan. Maar heerlijk gegeten!!
![nype5yna.jpg](http://img.tapatalk.com/d/14/07/07/nype5yna.jpg)
![vedynyby.jpg](http://img.tapatalk.com/d/14/07/07/vedynyby.jpg)
En het beste nieuws.... Morgen de andere helft klaar maken 8)