BasBQ
Beef en Steak

En nog een liefhebber

 
 

Maarten

Sprokkelaar
Berichten
40
Verbazingwekkend hoeveel liefhebbers zich voorstellen op 1 dag! Wel nu, ik ben Maarten en bezit al jaren een Weber One Touch Premium waarop ik het liefst hele kippen of grote stukken vlees bereid.
Afgelopen kerst met de familie entrecote van ruim 2 kg (Argentijn) waar we met z'n allen heerlijk van hebben gesmuld. Voor oud&nieuw staat er pulled porc 'on the menu'. Ik hoop hier nog veel inspiratie op te doen. Met smakelijke groet,

Maarten




 
hoi Maarten
welkom bij dit edele genootschap
 
Hoi Maarten, veel plezier en inspiratie hier!
 
Welkom Maarten!!
 
Welkom op het forum Maarten.
 
Hoi Maarten, welkom bij het BBQ Genootschap.
En niet aleen zoveel mensen die zich voorstellen maar ook nog eens zoveel mensen die ze allemaal welkom heten!
 
Welkom! Ennnn we zijn dol op foto's van grote stukken vlees...  :blush:
 
Maarten, leuk dat je erbij bent.
Succes met je Pulled Pork, en vergeet de foto's niet.
 
Was ff zoeken hoe ik een foto kan uploaden maar dan toch wat pics van mijn oudejaars pig...

the heat is on...


Dan gaan we starten. Receptuur van Noskos


Met als resultaat:


Heerlijk gesmuld! Noskos dank voor je wedstrijd recept!
 
Reboot zei:
Ziet er lekker uit!
Die M is trouwens wel gaaf zeg!

Vorig jaar in Arizona gekocht bij 'the blacksmith' van Rawhide. Kon 'm niet laten liggen  :)  Ga toevallig volgende week weer (en voor de laatste keer) die kant op, kan proberen wat mee te nemen....

 
Geweldig!
Zowel de pig als het merkteken. Dit gaat hier op het forum wel navolging krijgen denk ik zo. . . . . . .  ;;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan