- Berichten
- 274
De Basterd blijf hier gewoon door draaien…
Met een stukje bavette dat nog over was van ons etentje, heb ik vandaag deze heerlijke salade gemaakt en oh man wat was ie lekker!
Eerst de bavette in repen gesneden en in de marinade op basis chilisaus met wat smaakmakers gezet.
In de blender een echt Thaise dressing gemaakt met pepers, knoflook, koriander, vissaus en palmsuiker.
De salade samengesteld met Chinese kool, tomaatjes, koriander, munt en wat ingemaakte rode ui. (Stond nog in de koelkast van een ander gerecht)
Toen was het tijd om de bavette lekker heet te grillen op het gietijzeren rooster.
Bordjes opmaken met salade, bavette, dressing, pinda’s & gebakken uitjes.
Recept komt uit Asian bbq van Jord Althuizen
Met een stukje bavette dat nog over was van ons etentje, heb ik vandaag deze heerlijke salade gemaakt en oh man wat was ie lekker!
Eerst de bavette in repen gesneden en in de marinade op basis chilisaus met wat smaakmakers gezet.
In de blender een echt Thaise dressing gemaakt met pepers, knoflook, koriander, vissaus en palmsuiker.
De salade samengesteld met Chinese kool, tomaatjes, koriander, munt en wat ingemaakte rode ui. (Stond nog in de koelkast van een ander gerecht)
Toen was het tijd om de bavette lekker heet te grillen op het gietijzeren rooster.
Bordjes opmaken met salade, bavette, dressing, pinda’s & gebakken uitjes.
Recept komt uit Asian bbq van Jord Althuizen