- Berichten
- 162
Hachee dus, in de antieke braadpan, ofwel Dutch oven avant la lettre.
Ik heb het recept van bbqjunkie gevolgd, met sucadelappen, lekkers erbij en een aantal uurtjes pruttelen op 170 graden (is er ook een high and slow, past deze beter bij de low & slow?). Enige aanpassing die ik zelf deed: wat jeneverbessen toegevoegd. Ik vond hem erg lekker. Mijn tafelgenoten vonden hem gelukkig ook lekker, maar wel een tikkie zout. Voor mij reden volgende keer de bouillon deels te vervangen door een bockbiertje.
Flink wat wind gister en eerste gedeelte van het recept vaak deksel open. Daardoor wel erg enthousiaste kolen en temperatuur af en toe richting 200! Met gesloten deksel gelukkig makkelijk richting 170 te krijgen.
Al met al een mooi herfstmaaltje met rode kool (over van de pp!) en rijst!
Ik heb het recept van bbqjunkie gevolgd, met sucadelappen, lekkers erbij en een aantal uurtjes pruttelen op 170 graden (is er ook een high and slow, past deze beter bij de low & slow?). Enige aanpassing die ik zelf deed: wat jeneverbessen toegevoegd. Ik vond hem erg lekker. Mijn tafelgenoten vonden hem gelukkig ook lekker, maar wel een tikkie zout. Voor mij reden volgende keer de bouillon deels te vervangen door een bockbiertje.
Flink wat wind gister en eerste gedeelte van het recept vaak deksel open. Daardoor wel erg enthousiaste kolen en temperatuur af en toe richting 200! Met gesloten deksel gelukkig makkelijk richting 170 te krijgen.
Al met al een mooi herfstmaaltje met rode kool (over van de pp!) en rijst!
Laatst bewerkt: