Al een aantal keer geprobeerd om spareribs te maken die heerlijk zacht zijn maar niet helemaal van het bot vallen zodat er nog een bite aan zit. Het is eindelijk gelukt
.
Eerst heb ik natuurlijk het vlies achter op de de ribs verwijderd en daarna lekker een nachtje laten zwemmen in sinaasappelsap, limoensap, zout en chili vlokken.
De volgende morgen ingesmeerd met een eigen rub.
Na een aantal uurtjes heb ik gecontroleerd hoe ze er bij lagen, dat gaat de goede kant op...
En dan het eindresultaat:
Ik heb helaas geen foto kunnen maken van de aangesneden spareribs. Dit is allemaal nog een beetje nieuw voor me en ze waren trouwens op voor ik dacht aan het maken van een foto

Eerst heb ik natuurlijk het vlies achter op de de ribs verwijderd en daarna lekker een nachtje laten zwemmen in sinaasappelsap, limoensap, zout en chili vlokken.

De volgende morgen ingesmeerd met een eigen rub.

Na een aantal uurtjes heb ik gecontroleerd hoe ze er bij lagen, dat gaat de goede kant op...

En dan het eindresultaat:

Ik heb helaas geen foto kunnen maken van de aangesneden spareribs. Dit is allemaal nog een beetje nieuw voor me en ze waren trouwens op voor ik dacht aan het maken van een foto
