- Berichten
- 3.379
Hallo Smokers, laat ik mij even voorstellen.
Ik ben Marcel (Mac), en kom samen met mijn vrouw uit Rhoon (dat ligt onder de rook van Rotterdam (maar dat is dan geen lekkere rook helaas))
Sinds 5 jaar hebben we een eensgezinswoning (na 15 jaar op een flatje), en het eerste wat we hebben gekocht voor in de tuin was..............een echte BBQ, i.p.v. dat elektriche apparaat wat op het aanrecht stond.
Weer en wind maakt ons niet uit, zolang het maar geen pijpenstelen regent ! (wij hebben er sinds die tijd dus ook de traditie van gemaakt, om met kerst te bbq'en)
Ik mag graag van alles proberen, van voorafje tot toetje.
O.a. reeds gemaakt (Kalkoen(heel), Rollade, Rosbief, Schweine Haxe, Spare-Ribs, Forel, Gehaktballen, Kipfilets, Apple Dumplin's, Konijn, Gevulde vijgen, Oesters, MOINK ballen), en zal ongetwijfeld nog het e.e.a. vergeten zijn.
Helaas heb ik dankzij mijn werk te weinig tijd om mij in de meeste weekenden lekker uit te leven, en ben ik daarin beperkt.
Ik heb mijzelf voorgenomen, om bij de eerstvolgende gelegenheid een PP te gaan maken (hier op het forum zien ze er heerlijk uit, en het lijkt mij een geweldige uitdaging, om dat te doen 8))
Ik kijk er naar uit om met jullie ervaringen, recepten, en id'en te delen.
Grtn
Marcel
Ik ben Marcel (Mac), en kom samen met mijn vrouw uit Rhoon (dat ligt onder de rook van Rotterdam (maar dat is dan geen lekkere rook helaas))
Sinds 5 jaar hebben we een eensgezinswoning (na 15 jaar op een flatje), en het eerste wat we hebben gekocht voor in de tuin was..............een echte BBQ, i.p.v. dat elektriche apparaat wat op het aanrecht stond.
Weer en wind maakt ons niet uit, zolang het maar geen pijpenstelen regent ! (wij hebben er sinds die tijd dus ook de traditie van gemaakt, om met kerst te bbq'en)
Ik mag graag van alles proberen, van voorafje tot toetje.
O.a. reeds gemaakt (Kalkoen(heel), Rollade, Rosbief, Schweine Haxe, Spare-Ribs, Forel, Gehaktballen, Kipfilets, Apple Dumplin's, Konijn, Gevulde vijgen, Oesters, MOINK ballen), en zal ongetwijfeld nog het e.e.a. vergeten zijn.





Helaas heb ik dankzij mijn werk te weinig tijd om mij in de meeste weekenden lekker uit te leven, en ben ik daarin beperkt.
Ik heb mijzelf voorgenomen, om bij de eerstvolgende gelegenheid een PP te gaan maken (hier op het forum zien ze er heerlijk uit, en het lijkt mij een geweldige uitdaging, om dat te doen 8))
Ik kijk er naar uit om met jullie ervaringen, recepten, en id'en te delen.
Grtn
Marcel