Beef en Steak

Eindelijk brisket....

Na 6,5 uur het vlees bij een kern van 67 graden ingepakt

8IOJGyr.jpg


Toen duurde het nog tot 18.30 uur totdat de gewenste kerntemperatuur gehaald was.... Uitpakken, en weer inpakken om te laten rusten

y1R8myx.jpg


De UDS opgestookt tot 175 graden (handig die controller... :D) en roseval aardappels erop met knoflook/rozemarijn.

YVaPZva.jpg


Na een uurtje eindelijk aan tafel:

dNNLPTH.jpg


Geserveerd met de aardappels, best mayo ever en Domi's coleslaw:
7bBzW4n.jpg


Sommige stukken waren iets aan de droge kant, maar zeker niet taai. Het was een mooie ervaring, die wellicht herhaald gaat worden met een US graan gevoed koeiebeest.

Tijdens deze sessie, van 7 tot 19.30 (....) ook nog ribben gemaakt:



Daar komt het plafond van de nieuwe keuken tegenaan....  =)) =))

Tijdens het eten de UDS weer af laten koelen tot 107gr, waar nu de burnt ends in liggen.

 
Ceriel zei:
ReneR zei:
Het viel me wel op dat je BBQ Count uit je sig-line is verdwenen
Problemen met de server Rene...

Die kan zo'n groot aantal als dat van jouw dus gewoon niet aan =))

Gefeliciteerd met KOEI <:-P
(want ik neem aan dat je die wel verdient hebt)
 
Lekkah!

Gefeliciteerd met de koei! :)
 
structor zei:
Enne de ribbels van jouw zijn echt niet te vreten ;)

Ik vond ze er ook nogal houterig uit zien =))
 
Van harte Ceriel met je koetje  B-)
Brisket is wel een van de moeilijkste stukje vlees hoor, en deze wordt al gauw droog.
Vandaar dat met er al snel de saus uit de bak waar de brisket in heeft gelegen er ruim overheen verdeeld.

leuk om te zien  :)

Mac
 
Een loei van een koei. Proficiat Ceriel.
 
Prachtige run, tefeliciteerd
 
Mooi man! Gefeliciteerd met je koei
 
Gefeliciteerd met je koeiekop!
 
Gefeli Ceriel!
 
Terug
Bovenaan Onderaan