BasBQ
Beef en Steak

einde vakantie : Pizza!

Markv zei:
Bij het bakken gebruik ik altijd nog bakpapier eronder. Nog niet voor elkaar om de pizza anders scheurvrij van de pizza schep te krijgen. Binnenkort bij de lokale graanmolen is vragen na griesmeel om het een herkansing te geven

Griesmeel (semola grano duro) haal ik bij de plaatselijke Turkse supermarkt, helaas wel in verpakkingen van 5 kg.... Je kunt er ook verse pasta van maken. Marokkaanse cake lukt ook, maar voor de rest is die 5kg best veel :D
 
Lekker hoor, eigen pizza Maken wij tegenwoordig ook vaak. Ik heb de laatste keer suiker vervagen door honing. Volgens mijn zoon was het deeg nu nog lekkerder.
 
Ik moet toch ook weer eens de pizza ring tevoorschijn halen.
Moet zeggen dat dit tot nu toe nog niet goed gelukt is pizza bakken. :(
De ring heeft wel geweldig dienst gedaan om mijn BBQ te verhogen toen de 4kg kerst kalkoen er in moest. Ik had de voorkant dicht gemaakt met een metaal plaatje. Werkte erg goed en Kalkoen was prima. :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan