Goedemorgen,
De naam is Corne en ben in het bezit een Weber Master Touch GBS en een Grill Guru Large.
Ik heb tot nu toe helaas te weinig tijd gehad om lekkere gerechten te maken, maar wil daar snel verandering in maken. Zoals de meeste bbq-ers heb ik al diverse keren Spareribs gemaakt en ben blij dat ik al mijn vingers nog heb, zo lekker waren ze. Ook bavette, kip met blik bier in zijn hol en picanja hebben al op de kolen gelegen en moet van de vrouw me eigen ook meer gaan verdiepen in vis ipv alleen maar vlees.
Hopelijk wordt het een lekkere en leerzame zomer hiervoor en misschien ook winter.
De naam is Corne en ben in het bezit een Weber Master Touch GBS en een Grill Guru Large.
Ik heb tot nu toe helaas te weinig tijd gehad om lekkere gerechten te maken, maar wil daar snel verandering in maken. Zoals de meeste bbq-ers heb ik al diverse keren Spareribs gemaakt en ben blij dat ik al mijn vingers nog heb, zo lekker waren ze. Ook bavette, kip met blik bier in zijn hol en picanja hebben al op de kolen gelegen en moet van de vrouw me eigen ook meer gaan verdiepen in vis ipv alleen maar vlees.
Hopelijk wordt het een lekkere en leerzame zomer hiervoor en misschien ook winter.