- Berichten
- 4.922
Was ff aan het wandelen en in 1 keer wordt ik door een medewandelaar geinspireerd tot het maken van een portie zoervleisj
Voor de liefhebbers staat het recept op dit forum.
Hupsaké
- een nachtje marineren, uit laten lekken, alles klaar zetten.
- Q aan (was weer eens te laat). Dus de BGE op 130 C en het aanbraden op de W57.
- Alles bewerken, in de DO en dan rustig een middagdutje met een biertje.
- Frietjes en groenvoer erbij. Klaar.
Voor de liefhebbers staat het recept op dit forum.
Hupsaké
- een nachtje marineren, uit laten lekken, alles klaar zetten.
- Q aan (was weer eens te laat). Dus de BGE op 130 C en het aanbraden op de W57.
- Alles bewerken, in de DO en dan rustig een middagdutje met een biertje.
- Frietjes en groenvoer erbij. Klaar.