- Berichten
- 53
Goedemiddag allemaal!
Had al een tijdje 2 spareribs in de vriezer liggen die ik graag wilde gaan maken.
Had ze zaterdagavond al gerubt, met de bedoeling ze zondagmorgen te gaan maken.
Had later in de middag een hardloopwedstrijd staan en wou ze dan klaar hebben voor de avond.
Alleen toen ik opstond om 7:00 uur stroomde het van de regen (niet echt een excuus natuurlijk, maar lol was er even af zegt maar)en ben weer lekker mn bed in gegaan.
Uit eindelijk iets anders gegeten savonds.
Vanochtend de BBQ aangegooid en lekker op de 3-2-1 methode de spareribs bereid.
Bij t inpakken honing en appelsap.
Aflakken met eigengemaakte bbqsaus.
Uiteraard al een stukje van geproefd. Heerlijk!
Zeker voor herhaling vatbaar!
Dank voor t lezen
Had al een tijdje 2 spareribs in de vriezer liggen die ik graag wilde gaan maken.
Had ze zaterdagavond al gerubt, met de bedoeling ze zondagmorgen te gaan maken.
Had later in de middag een hardloopwedstrijd staan en wou ze dan klaar hebben voor de avond.
Alleen toen ik opstond om 7:00 uur stroomde het van de regen (niet echt een excuus natuurlijk, maar lol was er even af zegt maar)en ben weer lekker mn bed in gegaan.
Uit eindelijk iets anders gegeten savonds.
Vanochtend de BBQ aangegooid en lekker op de 3-2-1 methode de spareribs bereid.
Bij t inpakken honing en appelsap.
Aflakken met eigengemaakte bbqsaus.
Uiteraard al een stukje van geproefd. Heerlijk!
Zeker voor herhaling vatbaar!
Dank voor t lezen