Beef en Steak

Eerste run ribs op de smoker....

Thomthommie

Tondelzoeker
Berichten
5
Ben niet zo'n ster in beschrijvingen maken maar ik zal m'n best doen 😉:

Vrijdagavond de dikke ribs voorbereid, 1 met porks prank rub en 1 met Turnpike rub.
Zaterdag rond de middag de fik in de smoker, en de ribs geïnjecteerd met appelsap....en vervolgens 3 uurtjes op Ca 110 graden met 2 chunks cherrywood.....
Daarna de boel ingepakt in folie met wat bruine suiker, stukkie roomboter, drupje appelsap en agave siroop......en weer 2 uurtjes in het rookhol.
Toen de boel uitgepakt en ingeblubberd met saus, 1x pineapple jalapeño, en 1x tropical bbq sauce, en voor de laatste loodjes nog een uurtje terug in de hitte....
Resultaat was geslaagd.....vlees was heerlijk mals en smaakvol! Ben helaas in m'n enthousiasme vergeten om op het laatst een foto te maken van de uit mekaar vallende ribs...... 🥴

IMG_20210424_191739.jpg


IMG_20210424_154352.jpg


IMG_20210424_115503.jpg


IMG_20210423_204855.jpg
 
Als je zo lang bezig bent en ze zijn uiteindelijk klaar dan valt het niet mee om aan een foto maken te denken, dan val je aan 😊

Zullen gesmaakt hebben
 
Mooie run. De Turnpike rub is heel erg lekker. Hoe bevalt de ander. Kan je de smaak omschrijven?
 
goed verhaal met dito resultaat
lekker hoor. had graag een ribje getest
 
Nice! Mooie run idd! ziet er geslaagd en smakelijk uit! (y) 🔥
 
Terug
Bovenaan Onderaan