mkorpershoek
Vuurmaker
- Berichten
- 66
Ik denk het is tijd voor een stickertje
. Afgelopen weekend de eerste keer pulled pork gemaakt op de BGE. Recept komt uit wicked good bbq.
Allereerst ge?njecteerd en in de rib gezet en een nachtje rusten
[/URL]
Daarna om 09:00 zaterdag op de BGE op 120 graden
![](http://i1156.photobucket.com/albums/p573/Michel_Korpershoek/F2597BD4-5F36-4B1B-8E4A-9E3C8CF2235C_zpsank34sjx.jpg)
Om na een paar uur in te kunnen smeren met BBQ saus
![](http://i1156.photobucket.com/albums/p573/Michel_Korpershoek/F2DD2B15-D3DD-437C-B069-DAF3B6A6ED20_zps2o4kp0cj.jpg)
Allereerst ge?njecteerd en in de rib gezet en een nachtje rusten
![386D3A75-AD3F-46BD-A3C7-9DD735578B4B_zpstfhuweh1.jpg](http://i1156.photobucket.com/albums/p573/Michel_Korpershoek/386D3A75-AD3F-46BD-A3C7-9DD735578B4B_zpstfhuweh1.jpg)
Daarna om 09:00 zaterdag op de BGE op 120 graden
![](http://i1156.photobucket.com/albums/p573/Michel_Korpershoek/F2597BD4-5F36-4B1B-8E4A-9E3C8CF2235C_zpsank34sjx.jpg)
Om na een paar uur in te kunnen smeren met BBQ saus
![](http://i1156.photobucket.com/albums/p573/Michel_Korpershoek/F2DD2B15-D3DD-437C-B069-DAF3B6A6ED20_zps2o4kp0cj.jpg)