Hij stond al heel lang op mijn verlanglijstje maar vandaag ging het dan echt gebeuren: zelf Pulled Pork maken!
Ik ben aan de slag gegaan met een stuk procureur van 1 kilo en heb een mix van verschillende recepten aangehouden.
Als eerste de procureur gisteravond ingespoten met een mix van appelazijn, appelsap,zout en uienpoeder.
Vervolgens in de rub gezet en in de koelkast geparkeerd.
Vanmorgen had ik moeite met opstaan, maar gelukkig toch niks te doen vandaag dus geen tijdsdruk. Om half 10 de procureur op de barbecue gedaan.
Na ongeveer 4 uur bij een temperatuur van 65 graden gelakt met saus,azijn en honing.
En toen nog 5 uurtjes door tot ie boterzacht was.
Het resultaat? Super mals en smakelijk, zeker voor een eerste keer heel erg blij mee.
Heerlijk van gegeten met coleslaw, bonen en verse maistortilla's.
Ik ben aan de slag gegaan met een stuk procureur van 1 kilo en heb een mix van verschillende recepten aangehouden.
Als eerste de procureur gisteravond ingespoten met een mix van appelazijn, appelsap,zout en uienpoeder.
Vervolgens in de rub gezet en in de koelkast geparkeerd.
Vanmorgen had ik moeite met opstaan, maar gelukkig toch niks te doen vandaag dus geen tijdsdruk. Om half 10 de procureur op de barbecue gedaan.
Na ongeveer 4 uur bij een temperatuur van 65 graden gelakt met saus,azijn en honing.
En toen nog 5 uurtjes door tot ie boterzacht was.
Het resultaat? Super mals en smakelijk, zeker voor een eerste keer heel erg blij mee.
Heerlijk van gegeten met coleslaw, bonen en verse maistortilla's.