Beef en Steak

Eerste pulled Pork

 

BartB

Tondelzoeker
Berichten
10
Ook ik moest er maar eens aan geloven. Had een procureur van 2,5 kg in de vriezer liggen. Deze vrijdag ochtend in de koelkast gelegd zodat deze langzaam kon ontdooien.
zondag om 07.30 wakker en dus maar aan de slag gegaan.
Eerst de procureur gekruid met Noskos pulled pork kruiden.
Even terug in de koelkast en de Weber klaar gezet voor indirecte bereiding. Lekbakje met kokend water er boven op. En toen de procureur er op. 5 uur lang op 120 graden en toen ingepakt.
Na 2 uur zat hij op 90 graden. Toen ben ik gaan prikken. Helaas te enthousiast want opeens hoorde ik gesis. Bleek in al mijn enthousiasme door de folie heen geprikt te hebben. Heel snel een bak gepakt en de procureur van de bbq gehaald.
even laten uitwasemen en vervolgens in handdoeken in de koelbox.
2 uur later er uit gehaald en uitgepakt. Uit elkaar getrokken en vervolgens heerlijk gegeten tussen Turks brood. De BBQsaus opgewarmd en apart geserveerd ivm verschillende smaken en kleine kinderen aan tafel. Hij was heerlijk.
7CA88800-0CD0-45C8-938F-659BB32A6F01.jpeg
7CA88800-0CD0-45C8-938F-659BB32A6F01.jpeg


73E960B0-2F39-4650-A0C0-DC21FBFB251C.jpeg


E63C5A3A-D19C-44EC-B3B6-12D9644142C6.jpeg


F17547A7-C012-4302-8D3C-857AC6205E0D.jpeg


403BF42D-95D8-4C39-B393-E70786CA6770.jpeg


1456E30D-4FDD-466C-AEA5-CF17A13C4301.jpeg


6A1B84A5-9E51-44D7-95C0-1B8A33C24652.jpeg


1C9A1933-C3C4-4FEF-83E5-6CB8CE63F2FA.png


665A885F-50B9-4DC8-B8C4-0577EFE04921.jpeg
 
lekker hoor. mooie run met een mooi resultaat
lijkt me dat je een stickertje verdiend heb
gefeliciteerd
 
Lekker bakkie vol zo
Hopelijk niet veel vocht verloren door het diepe prikken
 
Mooie run PP. Toch wel ff stressen als je zo door de folie prikt. Kan een hoop zooi geven in je BBQ. Gelukkig alles goed gekomen en heb je een lekkere portie PP.
Gefeliciteerd met je knorrie.
 
Terug
Bovenaan Onderaan