- Berichten
- 10
Ook ik moest er maar eens aan geloven. Had een procureur van 2,5 kg in de vriezer liggen. Deze vrijdag ochtend in de koelkast gelegd zodat deze langzaam kon ontdooien.
zondag om 07.30 wakker en dus maar aan de slag gegaan.
Eerst de procureur gekruid met Noskos pulled pork kruiden.
Even terug in de koelkast en de Weber klaar gezet voor indirecte bereiding. Lekbakje met kokend water er boven op. En toen de procureur er op. 5 uur lang op 120 graden en toen ingepakt.
Na 2 uur zat hij op 90 graden. Toen ben ik gaan prikken. Helaas te enthousiast want opeens hoorde ik gesis. Bleek in al mijn enthousiasme door de folie heen geprikt te hebben. Heel snel een bak gepakt en de procureur van de bbq gehaald.
even laten uitwasemen en vervolgens in handdoeken in de koelbox.
2 uur later er uit gehaald en uitgepakt. Uit elkaar getrokken en vervolgens heerlijk gegeten tussen Turks brood. De BBQsaus opgewarmd en apart geserveerd ivm verschillende smaken en kleine kinderen aan tafel. Hij was heerlijk.
zondag om 07.30 wakker en dus maar aan de slag gegaan.
Eerst de procureur gekruid met Noskos pulled pork kruiden.
Even terug in de koelkast en de Weber klaar gezet voor indirecte bereiding. Lekbakje met kokend water er boven op. En toen de procureur er op. 5 uur lang op 120 graden en toen ingepakt.
Na 2 uur zat hij op 90 graden. Toen ben ik gaan prikken. Helaas te enthousiast want opeens hoorde ik gesis. Bleek in al mijn enthousiasme door de folie heen geprikt te hebben. Heel snel een bak gepakt en de procureur van de bbq gehaald.
even laten uitwasemen en vervolgens in handdoeken in de koelbox.
2 uur later er uit gehaald en uitgepakt. Uit elkaar getrokken en vervolgens heerlijk gegeten tussen Turks brood. De BBQsaus opgewarmd en apart geserveerd ivm verschillende smaken en kleine kinderen aan tafel. Hij was heerlijk.