BasBQ
Beef en Steak

Eerste pulled pork

 

lxtte

Sprokkelaar
Berichten
48
Ik heb op reis al een aantal keer PP gegeten en ik hoop dat het vandaag net zo lekker wordt! Ik heb een dagje verlof en de zon schijnt volop, dus het is nu of nooit!
Gisteren een stuk spiering (procureur) van 2,5 kg opgehaald bij de slager. 's Avonds in de rub en ge?njecteerd.
37618a546a1563cb35387354faf94688.jpg

Deze morgen starretje aan en ondertussen staat alles flink te roken. Hopelijk belt niemand de brandweer! ;-)
62ca2d43c96ae24114713a83e4d87189.jpg

860252978114bdb9bded375d920cef2e.jpg
5ba3ebc81572c56a7ef239e095a5ba2a.jpg
 
Succes, en wat is je WSM nog mooi schoon ;).

Ga je nog iets op het bovenste rooster leggen? Anders had ik de procureur daar op gelegd, dan hoef je niet zo te bukken ;).
 
Nog maar de 2e run  ;) maiden run was met het spek vorige week

Ik ga er zo meteen nog enkele ribbetjes opleggen

De kerntemperatuur gaat wel snel omhoog, zit nu al aan 71 graden na 3 uur.

 
6fb55667183ea7eca0e369531c5d995d.jpg

Om 12u in de glaze, rook al lekker :)
 
ziet er goed uit.
benieuwd naar het eindresultaat  :p
 
Ik ook  :)
Net ingepakt. De kerntemperatuur is nu weer aan het stijgen, was een uurtje geleden aan het dalen. Gelukkig wist ik al dat ik dit kon verwachten. Nu op 72 graden
Wsm is wel goed stabiel te houden!
 
Ziet er goed uit! Mooi op weg naar je knorretje
 
707cdf0714351f103be85dae06083802.jpg

Geslaagd en al even voorgeproefd. Superlekker!
 
Mooi gelukt! eetse.
 
Ziet er goed uit, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Lekker hoor, gefeliciteerd met je stickertje
 
Terug
Bovenaan Onderaan