- Berichten
- 496
Beter laat dan nooit zeggen ze dan. Gister voor het eerst PP gemaakt van 2 x 500 gram procureur.
Getrimt
Mosterd en piggy mix uit Smokey Goodness.
Op de Mini WSM. Elk uur sprayen met appelsap en bacardi oakheart.
Na 6 uur ingepakt in folie.
Na 8 uur waren ze klaar.
Pullen en eten. Geserveerd op een pita met sla en zelfgemaakte BBQ saus uit Smokey Goodness
Tegen mijn verwachting in heb ik ze ingepakt na 6 uur ipv bij 77 graden en hebben ze er nog 9 uur opgelegen. Ik had de bereidingstijd korter verwacht voor de kleine procureurs.
Maar het was heerlijk en leuk om te maken. Ik ben zeker tevreden met het resultaat.

Getrimt

Mosterd en piggy mix uit Smokey Goodness.

Op de Mini WSM. Elk uur sprayen met appelsap en bacardi oakheart.

Na 6 uur ingepakt in folie.

Na 8 uur waren ze klaar.

Pullen en eten. Geserveerd op een pita met sla en zelfgemaakte BBQ saus uit Smokey Goodness

Tegen mijn verwachting in heb ik ze ingepakt na 6 uur ipv bij 77 graden en hebben ze er nog 9 uur opgelegen. Ik had de bereidingstijd korter verwacht voor de kleine procureurs.
Maar het was heerlijk en leuk om te maken. Ik ben zeker tevreden met het resultaat.