- Berichten
- 41
Na een poosje op dit leuke forum te hebben rondgeneusd en inspiratie te hebben opgedaan werd het tijd om de mini WSM in te wijden met een eerste lange run. Gekozen voor pulled pork volgens het wedstrijrecept van Noskos, waarvoor dank!
Een mooi varkensnekje van 1,6 kg bij de Sligro gevonden:
Geinjecteerd en gerubt met basisrecept en wat toevoegingen naar eigen smaak:
Vanochtend om 9.30 in de mini WSM:
Rond 14.15 op 74 graden dus in de glaze met SBR:
Inpakken om 16.15 en nog snel een paar briqetten erbij voor de zekerheid.
Jaaaaa, om 17.15 is het dan zover 88 graden, dat moet gevierd worden
Uiteindelijk maar een half uurtje laten rusten, we hadden allemaal trek!
Resultaat na eindsaus:
Het eindresultaat viel bij iedereen in de smaak, en zeker voor herhaling vatbaar!
Een mooi varkensnekje van 1,6 kg bij de Sligro gevonden:

Geinjecteerd en gerubt met basisrecept en wat toevoegingen naar eigen smaak:


Vanochtend om 9.30 in de mini WSM:

Rond 14.15 op 74 graden dus in de glaze met SBR:

Inpakken om 16.15 en nog snel een paar briqetten erbij voor de zekerheid.
Jaaaaa, om 17.15 is het dan zover 88 graden, dat moet gevierd worden


Uiteindelijk maar een half uurtje laten rusten, we hadden allemaal trek!

Resultaat na eindsaus:


Het eindresultaat viel bij iedereen in de smaak, en zeker voor herhaling vatbaar!