H
Hendrik Willem
Gast
Martijn knap gedaan ,leuke sessie misschien een voorstel om je vlees iets eerder uit je koelkast te halen dat kan misschien een hoop tijd schelen is maar een idee.
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
geloof ik ook, een uur of twee uur vantevoren uit de koelkast heeft zo gek veel impact niet op de kern, en de buitenkant is er alleen maar langer door in de 'gevarenzone', dwz de temperatuur waarbij bacteri?n als een dolle gaan groeien. zie ook dit praktijkonderzoekje, mythe 1. dit gaat over een steak, maar lijkt me ook hier toepasbaar: http://www.seriouseats.com/2013/06/the-food-lab-7-old-wives-tales-about-cooking-steak.htmlEner zei:Ik zou hem zo direct uit de koelkast op de Q leggen. Ben je zeker van je hygiene, en hoeveel tijd zou het uiteindelijk schelen?