BasBQ
Beef en Steak

Eerste pp(officieel dan)

 
 

Antonv

Sprokkelaar
Berichten
43
Het was eindelijk zover gisteren 2,9 kg procureur ge?njecteerd en in de rub gezet naar het wedstrijdrecept van Noskos, bedankt voor het delen, vanmorgen om 7.30 uur lag hij op de wsm met kersen hout.
Na 5 uurtjes in de glaze en nog 2 uur later in de folie.
Om 15.00 uur 88 graden in de kern.
En om 16.00 uur was het pullen geblazen.
Wat een zalig goedje is dat zeg zo mals en sappig, is gewoon niet gezond, je eet tot je klapt.
Hier onder nog ff de foto's voor de stickert.
59823958c725521c333b883a7fa58487_zps1a314fa0.jpg

f7a007bf1ea8fd01d3c40aad82b3968f_zps38bb6679.jpg

073e4c0bf397877adc7ad849e63b310f_zps0f9ce38b.jpg

Geduldig wachten
cd219c9dd4339817f7db70e598c62125_zps84ea1d6c.jpg

03d5be9dbd84a22aa51f3728d0190252_zps43883708.jpg

Smullen maar.
 
dat ziet er heerlijk uit, gefeliciteerd met knorrie
 
Yummie! Gefeliciteerd!
 
Dat ziet er heerlijk uit, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Terug
Bovenaan Onderaan