- Berichten
- 1.421
Hij stond al een week in de schuur maar het moest er toch eens van komen.
Vandaag voor het eerst onze Weber opt 57 opgestart.
Briquetten in de starter en dan in de Q en gaan.
Gisteren een lekker vers kippetje gehaald.
Helaas bierbuiken vergeten in de spanning :blush:
Dan maar een cola blikje gebruiken, goed schoonmaken en aan het bier erin.
Kippie lekker in de bbqguru rub.
En dan over het blikje wat al in de standaard staat.
Dat is best nog even proppen!
Maar als die dan uiteindelijk op je bord ligt, heerlijk!
Gaan we vaker doen.
En gelukkig hebben we de foto's nog
Nog even tobben met de probe, zat hier nog niet goed.
Dan lekker op temp.
Dan het resultaat.
Vandaag voor het eerst onze Weber opt 57 opgestart.
Briquetten in de starter en dan in de Q en gaan.
Gisteren een lekker vers kippetje gehaald.
Helaas bierbuiken vergeten in de spanning :blush:
Dan maar een cola blikje gebruiken, goed schoonmaken en aan het bier erin.
Kippie lekker in de bbqguru rub.
En dan over het blikje wat al in de standaard staat.
Dat is best nog even proppen!
Maar als die dan uiteindelijk op je bord ligt, heerlijk!
Gaan we vaker doen.
En gelukkig hebben we de foto's nog

Nog even tobben met de probe, zat hier nog niet goed.

Dan lekker op temp.

Dan het resultaat.
