BasBQ
Beef en Steak

Eerste pizzasessie

GelreGuru

Sprokkelaar
 
 
Berichten
25
Wordt er langzaam iets beter in (met dank aan pizzabjjbel).

e5aaf33004cabc5e877e8a1f627644bc.jpg
4fdf0d52173506897ff0b24dce077a84.jpg
573933b1be40b9394c08085c12a32a8c.jpg
cc108baa5ece8e905cbcec84d29688a4.jpg
9aa06bd717e03c03b20735ca01a9ab28.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

 

KamadoNovice

Pitmaster
 
 
Berichten
867
Iets beter?, die gast op de brommer komt hier in het dorp met mindere kwaliteit aan scheuren hoor. Lekkere collectie hoor
 

GelreGuru

Sprokkelaar
 
 
Berichten
25
KamadoNovice zei:
Iets beter?, die gast op de brommer komt hier in het dorp met mindere kwaliteit aan scheuren hoor. Lekkere collectie hoor
Bedankt! Was ook niet ontevreden maar met bereiden deeg valt nog wel wat progressie te boeken. Opbollen valt nog niet mee

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
3.744
Mooie pizza?s. Niet te groot. Zo heb je lekker wat variatie. Daar houd ik wel van.
 

SandyMan

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.083
Mooie pizza?s. Niet te groot. Zo heb je lekker wat variatie. Daar houd ik wel van.

Inderdaad, na het zien van deze pizza's kwamen wij ook op het idee om er voortaan 3 te maken voor 2 personen maar dan wat kleiner.
Lekker verschillende pizza's en constant hete pizza's eten :)

Ik vind ze mooi gelukt, maar snap wel dat je nog niet 100% tevreden bent..
 

bladerunner

Pitmaster
 
Berichten
537
Krijg wel trek van hoor, zelf durf ik t nog niet aan. Keuze van deeg vind ik al lastig......


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 

SandyMan

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.083
Krijg wel trek van hoor, zelf durf ik t nog niet aan. Keuze van deeg vind ik al lastig......

Ik had een link in een eerdere post.
Niet beginnen met proberen zal nooit tot resultaat leiden!
Probeer dus even onderstaand recept, bij mij tot nu toe altijd gelukt!

Voor het pizzadeeg hebben we het volgende recept gebruikt:
http://www.pizzapassie.nl/pizzadeeg-maken#.XP0mspBNf3A
Recept voor 2 pizza's:
1,5 deciliter handwarm water (40 graden celcius)
1/2 zakje instant gistkorrels (of 15 gram verse gist)
1 theelepel suiker
250 gram bloem
1/2 theelepel zout
2-3 eetlepels olijfolie

Wel iets meer zout toegevoegd, wij vinden hem wat flauw met maar één halve theelepel zout.
 

GelreGuru

Sprokkelaar
 
 
Berichten
25
Krijg wel trek van hoor, zelf durf ik t nog niet aan. Keuze van deeg vind ik al lastig......


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Dat is ook wel grootste uitdaging maar video van pizzabijbel op YouTube wijst je wel de weg

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk
 
Bovenaan Onderaan