BasBQ
Beef en Steak

Eerste MOINK-balls

 
 
 

Brinkmeister

Kooltjesharker
Berichten
144
Het pinksterweekend is begonnen en de ?-UDS mocht weer roken!

MB01_zpsgqj0x9ri.jpg


Ik heb het recept van Noskos aangehouden, zonder zout. Dit had achteraf best met zout gemogen. Ook omdat ik een kant en klare rub en Remia BBQ-saus heb gebruikt.

MB02_zps5jiyw9fv.jpg


Maar goed, de ballen lagen er mooi bij en mochten in de smoker...

MB03_zpsfro8llgw.jpg


Enige tijd, een paar biertjes en veel geouwehoer later...

MB04_zpsam24qg1g.jpg


O man, wat zijn ze goed te eten. Nog iets meer zout en we zijn er...

MB05_zpswse3qrqi.jpg
 
Fijne ballen hoor!
 
ik zou best wel eens in jou ballen willen happen
 
YUMMIE!
 
Mooie ballen hoor, lust ik ook wel
 
Wat een mooie ballen heb jij, ze glimmen zo mooi!
 
De ballen vallen hier thuis niet enorm in de smaak. Mijn kinderen vinden er weinig aan, vrouw wist op te merken dat wat meer zout geen kwaad had gekund. Okay, volgende keer ga ik minder conservatief te werk met kruiden en zout. En ik denk dat ik de BBQ-saus zoeter ga doen, iets met honing of zo. Al met al vind ik de subtiele rooksmaak, het spek en gehakt zelf wel enorm lekker. Nog iets sleutelen aan het recept en we zijn allemaal blij...  B-)
 
Heerlijke glimmende ballen... B-)
 
Terug
Bovenaan Onderaan