- Berichten
- 44
Vandaag Koreaanse pulled pork gemaakt in de spoelende regen. Gelukkig hoef ik er niet de hele tijd bij te staan 
Ik heb het recept van noskos gevolgd
en was erg benieuwd wat die rode pasta gochujan zou doen (voor mij nog onbekend)
met het stuk procureur van 1,5kg
dit heb ik een nacht laten marineren en de volgende dag rond 11 uur op de Q gelegd met 2 blokjes kersenhout toen de kernthermometer 70 graden aantikte heb ik hem ingepakt in aluminiumfolie. Iets over 5 uur was hij klaar met een kern van 95 graden
Was echt heerlijk vooral met de kimchi mayonaise en ook de Koreaanse bbq saus
Dit ga ik snel weer maken

Ik heb het recept van noskos gevolgd
en was erg benieuwd wat die rode pasta gochujan zou doen (voor mij nog onbekend)
met het stuk procureur van 1,5kg
dit heb ik een nacht laten marineren en de volgende dag rond 11 uur op de Q gelegd met 2 blokjes kersenhout toen de kernthermometer 70 graden aantikte heb ik hem ingepakt in aluminiumfolie. Iets over 5 uur was hij klaar met een kern van 95 graden
Was echt heerlijk vooral met de kimchi mayonaise en ook de Koreaanse bbq saus
Dit ga ik snel weer maken