- Berichten
- 6.254
Gister de nieuwe pan gebruikt.
Kippetje ‘s morgens droog gemaakt en ingesmeerd met kiprub van de kruidenbaron, ook onder het borstvel, en terug de koelkast in.
Kruiden fijner gemikt in de vijzel en laten weken in olijfolie.
Q ‘s avonds aangestoken en naar de 180 graden laten verwarmen
Kip op de nieuwe sit laten plaatsnemen en de borst geïnjecteerd met de olie waar de kruiden in geweekt waren.
Aardappels en groenten in een schaal gedaan. Olie erbij, schudden en peper, himalaya zout en rozemarijn aan toegevoegd en bij het kippetje gedaan en het rooster op.
Na geduldig 5 kwartier wachten tijd op het deksel te openen
Klaar
Dat heeft buitengewoon gesmaakt
Kippetje ‘s morgens droog gemaakt en ingesmeerd met kiprub van de kruidenbaron, ook onder het borstvel, en terug de koelkast in.
Kruiden fijner gemikt in de vijzel en laten weken in olijfolie.
Q ‘s avonds aangestoken en naar de 180 graden laten verwarmen
Kip op de nieuwe sit laten plaatsnemen en de borst geïnjecteerd met de olie waar de kruiden in geweekt waren.
Aardappels en groenten in een schaal gedaan. Olie erbij, schudden en peper, himalaya zout en rozemarijn aan toegevoegd en bij het kippetje gedaan en het rooster op.
Na geduldig 5 kwartier wachten tijd op het deksel te openen
Klaar
Dat heeft buitengewoon gesmaakt
Laatst bewerkt: