- Berichten
- 14
Gisteren maar eens spareribs gemaakt op de WMT
Heb een kant en klare rub gebruikt en het laatste half uurtje de ribs ingesmeerd met honing barbecue saus
1 kilo ecobrasa kokosbriketten gebruikt en ik moet eerlijk zeggen, dat deze briketten goed te beheersen zijn kwa temp.
Na 3 uur was de temp op het rooster nog steeds 120 graden
Heb een kant en klare rub gebruikt en het laatste half uurtje de ribs ingesmeerd met honing barbecue saus
1 kilo ecobrasa kokosbriketten gebruikt en ik moet eerlijk zeggen, dat deze briketten goed te beheersen zijn kwa temp.
Na 3 uur was de temp op het rooster nog steeds 120 graden
![bi9svq.jpg](http://i65.tinypic.com/bi9svq.jpg)
![rsgdux.jpg](http://i67.tinypic.com/rsgdux.jpg)
![2rgnhfl.jpg](http://i63.tinypic.com/2rgnhfl.jpg)
![2yl644i.jpg](http://i64.tinypic.com/2yl644i.jpg)
![34sphc2.jpg](http://i63.tinypic.com/34sphc2.jpg)