Afgelopen donderdag 2 spareribs weten te bemachtigen. Gisteren deze maar eens op mijn UDS gelegd.
Vrijdagavond een eigen rub gemaakt, de racks ontmaagd en ingesmeerd met honing en rub. Nachtje in de koelkast en zaterdag om 14:00 op/in de UDS
Om 16:00 uur de ribs eraf gehaald en ingesmeerd met jam en boter. Daarna ingepakt in folie en samen met een restant MOINKballs weer teruggeplaatst.
De MOINKballs na een 1,5 uur eraf gehaald en verorberd. Tevens de ribs ingesmeerd met een mengsel van honing en BBQ saus.
Om 18:45 de ribs eraf gehaald.
Wat een genot!
Vrijdagavond een eigen rub gemaakt, de racks ontmaagd en ingesmeerd met honing en rub. Nachtje in de koelkast en zaterdag om 14:00 op/in de UDS
Om 16:00 uur de ribs eraf gehaald en ingesmeerd met jam en boter. Daarna ingepakt in folie en samen met een restant MOINKballs weer teruggeplaatst.
De MOINKballs na een 1,5 uur eraf gehaald en verorberd. Tevens de ribs ingesmeerd met een mengsel van honing en BBQ saus.
Om 18:45 de ribs eraf gehaald.
Wat een genot!